«Ενωμένοι και δυνατοί για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες»

Ανακοίνωση με την οποία αναλύει τα αποτελέσματα της συνάντησης μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και οργανωμένων οπαδών του, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου. Παράλληλα η διοίκηση του Ερασιτέχνη αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή που εξασφαλίζει ότι στην περίπτωση ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας δεν θα αναβιώσουν χρέη του παρελθόντος.

Η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με πρωτοβουλία της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στα γραφεία του Συλλόγου με την παρουσία της Διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, των Austrian Boys και του ΣΦΕΟΒ, στην οποία συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα FORUM (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) , την οποία για ακόμη μια φορά μας προσφέρει ο ιδιοκτήτης του PARK HOTEL Βόλος και φίλος της ομάδας μας κ. Μίλτος Μουστακαλής, τον oποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων, μετά την πρόσφατη παραίτηση της Διοίκησης των παλαιμάχων και διαπιστώθηκε ότι κοινός στόχος όλων είναι όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ώστε να ξαναγυρίσει εκεί που ανήκει, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αποφασίστηκε να κινητοποιηθούν όλοι, ώστε να υπάρξει μαζική και δυναμική παρουσία των μελών του Ολυμπιακού Βόλου στη γενική συνέλευση.

Το μητρικό σωματείο, οι παλαίμαχοι, που είναι η ιστορία του Συλλόγου, και οι φίλαθλοι, που είναι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι μοναδικό τους μέλημα είναι η πρόοδος και η συνέχιση της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου και δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κανέναν άλλο σύλλογο. Άλλωστε Ολυμπιακός Βόλου δεν είσαι μόνο στη Super League. Ολυμπιακός Βόλου είσαι, γιατί μ’ αυτόν τον Σύλλογο έζησες, χάρηκες, έκλαψες, είναι κομμάτι από τη ζωή σου σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον της από τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Τσεκούρα και τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των παρευρισκομένων φορέων, σε ενωτικό κλίμα και αποφασίστηκε η στράτευση όλων γύρω από την ομάδα, ανεξάρτητα με τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ομάδα μας την επόμενη χρονιά.

Τέλος, ιδιαίτερη ικανοποίηση στους ανθρώπους της Διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου προκάλεσε η κατάθεση της τροπολογίας για ψήφιση στη Βουλή, με την οποία ουσιαστικά, όταν χρειαστεί η ομάδα μας να συστήσει ΠΑΕ, θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη του παρελθόντος, αποτέλεσμα των χειρισμών της τριμελούς επιτροπής, με τη βοήθεια όλων εκείνων των ανθρώπων της πόλης μας αλλά και εκτός αυτής, πολιτικών φορέων κλπ τους οποίους ήδη έχουμε αναφέρει κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων εκείνη την περίοδο».