Ραντεβού με Αμανατίδη

Και επίσημα άλλαξε χέρια η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη να είναι ο νέος μεγαλομέτοχος. Οι διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Γιαλιά κράτησαν αρκετό καιρό, ωστόσο η συμφωνία επετεύχθη και πλέον το νέο αφεντικό καλείται να… σηκώσει μανίκια.

Ο ΑΟΤ που παραλαμβάνει ο Μπαταγιάννης είναι καθαρός από χρέη και εκκρεμότητες, ωστόσο βρίσκεται στο σημείο… μηδέν όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Γι’ αυτό ο μεγαλομέτοχος καλείται να «τρέξει» άμεσα κάποια θέματα. Σύμφωνα με το goaltrikala.gr, τη Δευτέρα (26/6) θα συναντηθεί με τον Περικλή Αμανατίδη, για το ενδεχόμενο παραμονής του στο τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα και τη νέα σεζόν.
Ο 46χρονος τεχνικός έχει εκδηλώσει την επιθυμία να μείνει και έχει ήδη έτοιμη έκθεση για το ρόστερ και τα πράγματα που επιθυμεί να γίνουν την επόμενη χρονιά. Αν επιτευχθεί συμφωνία θα αρχίσει κι αυτός άμεσα τη δουλειά. Θα ακολουθήσουν στη συνέχεια επαφές με παίκτες, καθώς οι περισσότεροι έχουν δηλώσει ότι περιμένουν τον ΑΟΤ πρώτα και μετά θα εξετάσουν άλλες προτάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις