Στοίχημα: Πορεία πρωταθλητισμού η Μπραν

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινού κουπόνι στοιχήματος. Θα επικεντρωθούμε σε τρεις αναμετρήσεις από Αργεντινή, Αμερική και Νορβηγία, εκεί όπου η Μπραν καλείται να κάνει πάρει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων όμως, μη ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε τα review όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Δεν χάνει η Μπραν

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάρπσμποργκ και Μπραν. Αμφότερες πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής, με τη Σάρπσμποργκ να είναι στην 3η θέση και στο -1 από την κορυφή και την Μπραν να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Ρόζενμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να εκθρονίσουν τη Ρόζενμποργκ τη φετινή σεζόν, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να πάρουν μερικά “μεγάλα” αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες όπως αυτή της Σάρπσμποργκ. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν, έτσι θα πάμε με το 2DNB σε απόδοση 2.38.

Γκολ και θέαμα από με άρωμα Αργεντινής

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με Αργεντινή και την αναμέτρηση Κολόν Σάντα Φε – Ρίβερ Πλέιτ. Οι δυο ομάδες δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη μιας και βρίσκονται στο -1 από τα εισιτήρια για το Copa Sudamericana της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η Ρίβερ από την πλευρά της έχει “κλειδώσει” μια θέση στην πρώτη τετράδα και το Copa Libertadores. Περιμένουμε να δούμε ένα “ανοιχτό” ματς ανάμεσα σε δυο ικανότατες ομάδες, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Δυνατοί στην έδρα τους οι Πόρτλαντ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Αμερική και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πόρτλαντ και Σιάτλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση της δυτικής περιφέρειας με 24 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 8η θέση με 20 βαθμούς και βάση κάθε λογικής θα παλέψουν για μια θέση στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Οι Πόρτλαντ αποτελούν σταθερή αξία όταν αγωνίζονται στο “σπίτι” τους, μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους και στη σημερινή αναμέτρηση περιμένουμε να προσθέσουν ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό τους. Κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις