Ο Δ. Χρυσικός νέος Πρόεδρος του Σαρακηνού

Με νέο πρόσωπο στη θέση του προέδρου θα πορευτεί την νέα χρονιά η ομάδα του Σαρακηνού. Πρόκειται για τον κ. Χρυσικό Δημήτριο, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής της διοίκησης του Συλλόγου, με σκοπό να την οδηγήσει στις επιτυχίες…

Ο κύριος Δ. Χρυσικός (δεξιά στη φωτό) δεν είναι τυχαίος στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς η σημαντικότερη του ενασχόληση με αυτό έχει να κάνει με την περίοδο 2006- 2010 όταν διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας. Στην ίδια Ένωση έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και προπονητής των Μικτών ομάδων, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του στο ποδόσφαιρο στην πόλη μας, θα αναφέρουμε ότι αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Μαγνησίας κι ότι έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Σαρακηνού, τη φανέλα του οποίου φόρεσε στα τέλη της δεκαετίας του ’70.
Εκτός ποδοσφαίρου, θα πρέπει έχει διατελέσει Αντινομάρχης Ευρυτανίας.
Σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου στην ομάδα του Σαρακηνού, ο κ. Χρυσικός δήλωσε στο “goalpost.gr”
“H ομάδα του Σαρακηνού είναι ιστορική και από τη φύση της έχει υποχρέωση να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Η ενασχόλησή μου με την ομάδα έχει να κάνει με την αποδοχή πρότασης που μου έγινε από το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο, την οποία κι αποδέχτηκα, γιατί υπάρχει οικογενειακό κλίμα και θέλουμε μέσα από αυτό να αναδείξουμε το ποδόσφαιρο και να διδάξουμε αθλητισμό και πολιτισμό.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις