Γ. Κουφιδάκης: Στην τελική ευθεία οι επαφές

Στον τηλεοπτικό σταθμό «ASTRA» και στην εκπομπή «Κυριακάτικη Αρένα» μίλησε απόψε ο Γιάννης Κουφιδάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr, ότι αύριο Δευτέρα 26/6 ή το αργότερα την προσεχή Τρίτη θα υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο. Μετά από τη συζήτηση που θα γίνει, θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, αν δηλαδή θα κατατεθεί πρόταση

στον Ερασιτέχνη για την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κ. Κουφιδάκης μεταξύ άλλων τόνισε:
«Είχα τονίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά, ως διοικητικός παράγοντας, με το ποδόσφαιρο. Όμως, η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό Βόλου τα ξεπερνά όλα. Είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Τελειώνει ο Ιούνιος και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει διοικητικό πρόβλημα, καθώς θα πρέπει να υπάρξει μια διοικούσα επιτροπή, η οποία θα κλείσει προπονητή, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές και να γίνει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς.
Έχουν γίνει κάποιες επαφές με άτομα που αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου. Με τον Ερασιτέχνη, διάφορους παράγοντες και άτομα όπως οι κ.κ. Μουλάς, Ξηρός, Μεταφτσής, Κουσιαρής κ.α. Μέχρι την προσεχή Τετάρτη, πιστεύω, πως θα έχει βρεθεί λύση για τον Ολυμπιακό.
Πάντως, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν δηλαδή θα καταθέσουμε πρόταση. Περιμένουμε να εξασφαλίσουμε κάποιες εγγυήσεις, για να προχωρήσουμε. Αν τελικά κατατεθεί πρόταση, ο Ερασιτέχνης και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Συζητάμε και με άτομα εκτός Βόλου, οι οποίοι θα συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια. Δεν θα βάλουν χρήματα στην ομάδα μόνο τα άτομα που θα απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή. Θα γίνει άνοιγμα και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο φορτίο, ωστόσο, θα το σηκώσουν, όπως είναι φυσικό, τα άτομα της διοικούσας επιτροπής.
Όσον αφορά το στόχο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και αυτό θα κάνει και τη νέα χρονιά.
Είμαστε στη τελική ευθεία και σε δύο-τρεις μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις