Ο Γκουγκουτούδης συνεργάτης του Βλιώρα στον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κάνει γνωστό πως ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα είναι ο συνεργάτης προπονητής του Γιώργου Βλιώρα στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

«Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/01/1980. Είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.
Είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).
Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε το 1993 από τις Ακαδημίες του Περιστερίου, για να συνεχιστεί σε αυτές του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας και της Αργούς Κηπουπόλεως.
Ως αθλητής, την περίοδο 2012-2015 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού (ΓΣΑ) και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (ΓΣΒ), από το 2009-2012 αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ενώ, από το 2000-2008 συμμετείχε σε διάφορες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.
Τέλος, από το 2014-2015 διατέλεσε προπονητής ακαδημιών του ΓΣΒ, ενώ, εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου.
H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην ομάδα μας».