NBA: Στον Αντετοκούνμπο το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς

Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον ηγέτη των Μπακς να παίρνει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς στο ΝΒΑ!Τα… όργια που έκανε και φέτος στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς έφεραν άλλη μία τεράστια διάκριση για τον Greek Freak!

Ο Γιάνναρος πήρε το βραβείο του «Most Improved Player», δηλαδή του πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς! Ο Αντετοκούνμπο κατάφερε και νίκησε στην συγκεκριμένη κατηγορία τους Γκόμπερτ (Τζαζ) και Γιόκιτς (Νάγκετς).
Πάντως ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, καθώς βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω του Antetokounbros.

 «Πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους Έλληνες, τους οπαδούς των Μπακς, την οικογένειά μου που είναι εδώ και με υποστηρίζει…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

Μάλιστα ο Greek Freak σάρωσε στην ψηφοφορία, καθώς συγκέντρωσε 428 πόντους αφήνοντας πολύ πίσω τον Νίκολα Γιόκιτς στους 161, ενώ ο Ρούντι Γκόμπερτ ακολούθησε στους 113.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις