Ανανέωσαν τερματοφύλακες και… «σημαίες» στο Σαρακηνό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς για την ομάδα του Σαρακηνού. Μετά την ανάληψη καθηκόντων προέδρου από τον Δημήτρη Χρυσικό την ανανέωση της συνεργασίας με το Γιάννη Φασουράκη, αλλά και με τον Γιάννη Κοντοβά που αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του πρωταθλήματος και φυσικά της ομάδας, έφτασε η ώρα και για τις πρώτες ανανεώσεις…

Ο χορός των ανανεώσεων, λοιπόν, ξεκίνησε από τη θέση του τερματοφύλακα Στέργιος Γράντας και Γιάννης Κοντογιάννης συνεργάστηκαν αρμονικά, όλη τη χρονιά και θα αποτελούν βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων και την επόμενη σεζόν.
Ο Στέργιος Γράντας έκανε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ ο Γιάννης Κοντογιάννης είχε 12, κι αντίστοιχα στο θεσμό του Κυπέλλου ο Στ. Γράντας έκανε τέσσερις συμμετοχές κι ο Γ. Κοντογιάννης μία.
Πολύ σημαντική και η ανανέωση του Γιώργου Κωνσταντάκου, ο οποίος μαζί με τον Στ. Γράντα είναι οι παλαιότεροι στην ομάδα και δυο εκ των τριών Αρχηγών και δικαίως θεωρείται σημαία της ομάδας. Ο Γ. Κωνσταντάκος είχε 17 συμμετοχές, από τις οποίες 13 ως βασικός και είχε μία ασίστ.
Ως το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις παραμονής και των υπόλοιπων παικτών από το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς και στις αρχές του Ιουλίου θα περάσουμε στην ανακοίνωση παικτών που θα συνάψουν νέα συνεργασία.

*Επιελεια στατιστικών: toxotisvolou.ucoz.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις