Επιστροφή Καμπουρέλη στον ΑΟ Σκιάθου

Συνεχόμενες οι εξελίξεις στον ΑΟ Σκιάθου, όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο. Μετά τις ανανεώσεις, ποδοσφαιριστών, έχουμε και την επιστροφή ενός διοικητικού παράγοντα, που με την παρουσία του θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση, όπως αναφέρει η ακόλουθη ανακοίνωση…


«Ο Α.Ο Σκιάθου ανακοινώνει την επιστροφή του Τζίμη Καμπουρέλη στα δρώμενα του συλλόγου, μετά από μικρή απουσία, στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Έχοντας υπηρετήσει τον σύλλογο για πάνω από 35 χρόνια από όλα τα πόστα, σαν ποδοσφαιριστής, παράγοντας και πάνω από όλα σαν αγνός φίλαθλος του Α.Ο Σκιάθου, με την τεράστια εμπειρία του αλλά και την αγάπη του για το αγνό ποδόσφαιρο θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση.
Επίσης, νέος Γενικός Αρχηγός για την σεζόν 2017-2018 θα είναι ο Γιάννης Μαρούγκας, πρώην ποδοσφαιριστής σε ομάδες της ΕΠΣΘ που ζεί και επιχειρεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.Έχοντας άριστες σχέσεις με τον προπονητή Νίκο Τσιαντάκη, τον αντιπρόεδρο Μάριο Τσιτσώνη και φυσικά τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο που τους συνδέουν ισχυροί δεσμοί φιλίας, θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση του συλλόγου μας.
Τα δύο νέα μέλη της οικογένειας του Α.Ο Σκιάθου αποτελούν και μέλη της Επιτροπής Μεταγραφών, η οποία μέχρι στιγμής έχει προσυμφωνεί με τρείς ποδοσφαιριστές, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κριθεί ικανοί να πλαισιώσουν τον σύλλογο και θα τον βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι νέες μεταγραφές, η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας αλλά και οι ακριβής ημερομηνίες που θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Σκιάθου τις Εργομετρικές Εξετάσεις έτσι ώστε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Τσιαντάκης να έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι αθλητές μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ…
Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!»