Χάθηκαν για τον Ολυμπιακό Β. οι Κατσούλης, Σταύρου και Ιωαννίδης

Τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρυσι προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό Βόλου, οι Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Σταύρου και Βασίλης Ιωαννίδης, δεν πρόκειται να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Και οι τρεις αποτελούν παρελθόν από το βολιώτικο συγκρότημα, καθώς αποκτήθηκαν από το Αιγάλεω.

Όλοι τους ήταν μέλη του βασικού κορμού του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα οι Κατσούλης και Σταύρου θα έπρεπε να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, καθώς βοήθησαν σημαντικά και ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας.
Η καθυστέρηση στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τα διοικητικά, οδήγησαν τους παίκτες να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος και ορισμένοι ακόμη παίκτες που έκαναν καλό πρωτάθλημα πέρυσι με τον Ολυμπιακό να μην συνεχίσουν στους «ερυθρόλευκους», καθώς αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων ομάδων.
Ο Σάκης Κατσούλης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος και ενός κυπέλλου, ο Ηλίας Σταύρου είχε 25 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και ένα ματς κυπέλλου. Όσον αφορά τον Βασίλη Ιωαννίδη έπαιξε σε 21 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ενώ σημείωσε και ένα γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις