Με το “δεξί” στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα η Νίκη Βόλου

Με την συμμετοχή της Δήμητρας Τσουκαλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών στην Πάτρα, ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Η Δήμητρα Τσουκαλά αν και στην κατηγορία νεανίδων, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 17 και 18 Ιουνίου. Η Δήμητρα Τσουκαλά, αγωνίστηκε στα 100 και 200μ γυναικών. Στα 100μ. ήταν 16η με χρόνο 12,48 (συμμετείχε στη δεύτερη τελική σειρά) . Στα 200μ., ενώ είχε πετύχει το όριο για τις τελικές σειρές , δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξ αιτίας μικρού τραυματισμού που υπέστη.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τρίκαλα

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση που έκανε η αποστολή της Νίκης Βόλου, στα Τρίκαλα όπου διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 αθλητές από 170 συλλόγους της χώρας και οι αθλητές κι οι αθλήτριες του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, ξεχώρισαν κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές – αθλήτριες:

Ο Χρήστος Γκαράς αναδείχθηκε 11ος στα 400μ. εμπόδια με χρόνο 60,17 και η Κατερίνα Κόκκαλη 4η στο τριπλούν με άλμα 11,7μ.

Ο Άλκης Στασινός, η Μαρία Σταματίου και ο Δημήτρης Καραντάκος, παρ’ ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δεν κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για την συμμετοχή τους στις τελικές σειρές των αγωνισμάτων τους.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Γκαράς και η Μαρία Σταματίου αγωνίζονται στην κατηγορία ΠΠΑ’ και ΠΚΑ’ άρα οι εμπειρίες που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα των Τρικάλων, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τις μετέπειτα αθλητικές διοργανώσεις.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος στίβου Δημήτρης Μπατζανός, Στέλιος Σταματίου και Γιώργος Τάκης.

Ο έφορος και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος στίβου συγχαίρουν προπονητές, αθλητές κι αθλήτριες για τη συμμετοχή τους κι εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις