«Ναι στο… Τζουράσικ Παρκ»

Βράζουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μην παραχωρήσει την έκταση του Αγίου Νικολάου για να χτιστεί το νέο γήπεδο του συλλόγου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» ο δήμος είπε ναι στη διατήρηση του… Τζουράσικ Παρκ για περισσότερα των 14 ετών στην έκταση Καρδιτσιωτών που δεσμεύει η ΕΠΣΚ».

Η ανακοίνωση:

«Κι όμως!!!

Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο και πέρα απο κάθε λογική, όσο κι αν δεν μπορεί να το χωνέψουν όχι μόνο οι Καρδιτσιώτες αλλά και πολίτες άλλων περιοχών που παρακολουθούν έκπληκτοι το ζήτημα (εχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις) η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Καρδίτσας με ψήφους 16-11 είπε ΟΧΙ στο αίτημα της Αναγέννησης για γήπεδο στην καρδιά της πόλης!
Ενα εμπεριστατωμένο, ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο αίτημα, που είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας χρόνων και συνοδεύεται απο μελέτη και επίσημες δεσμεύσεις για άμεση υλοποίηση του έργου!!!

Ενα όνειρο δεκαετιών που κρατάει απο το 1949 όταν και ο σύλλογός μας ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΕ χαρίζοντας την περιουσία του με μια άλλη απόφαση – όνειδος του Δήμου Καρδίτσας!!!
Κι όμως το Δημοτικό Συμβούλιο εξυπηρετώντας προφανώς μικροπολιτικά συμφέροντα και ποιος ξέρει τι άλλο κατα πλειοψηφία είπε ΟΧΙ προκαλώντας την αγανάκτηση όχι μόνο των φίλων της Αναγέννησης αλλά και όλων των Καρδιτσιωτών…

Πλην βεβαίως απο τους ελάχιστους που… βολεύονται και πανηγυρίζουν γι’ αυτή την απόφαση!!!

Η πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου είπε ταυτόχρονα ΝΑΙ στην διατήρηση της αθλιας κατάστασης στην έκταση του Αγίου Νικολάου που έχει παραχωρηθεί κακώς κατα τη γνώμη μας στην ΕΠΣΚ και θα πρεπε ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ όπως υποστήριξε και ο πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της πλειοψηφίας κ. Αντωνίου που διαχώρησε τη θέση του να έχει επιστρέψει στο Δήμο!!!!

Είπε ΝΑΙ στην διατήρηση του… Τζουράσικ Παρκ για περισσότερα των 14 ετών στην έκταση Καρδιτσιωτών που δεσμεύει η ΕΠΣΚ!!!!

Και το αποκορύφωμα είναι ότι πρότεινε όλη η δουλειά που έκανε η Αναγέννηση που εξασφάλισε μελέτες, δεσμεύσεις και κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση που ήταν και γεναία καθώς συμπεριέλαβε την αθλητική δραστηριότητα της Νεων και της Παίδων της ΕΠΣΚ, να πάει προς όφελος εκείνων που ευθύνονται γι’ αυτό το χάλι που επικρατεί σήμερα στην συγκεκριμένη έκταση!!!

Δηλαδή ουτε λίγο ούτε πολύ η περιφέρεια να χρηματοδοτήσει την ΕΠΣΚ για να κάνει αυτό που δεν έκανε με λεφτά του δημοσίου (πόσα άραγε;) επι 14 χρόνια!!!!

Ντροπή!!!!

Συσσωμη η αντιπολίτευση και όλες οι παρατάξεις συντάχθηκαν με το δίκαιο αίτημα της Αναγέννησης και καταψήφισαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου που την βάφτισαν “συναινετική”!!!!

Η Αναγέννηση φυσικά κατ’ απαίτηση των μελών της θα αντιδράσει.

Δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, ούτε θ’ αποδεχθεί ως τετελεσμένο το πισωγύρισμα!!!!

Ειναι πολύ μεγάλη και δυνατή για να την πτοήσουν τέτοιες προκλητικές αποφάσεις που έχουν χαρακτηριστικά μεθόδευσης!

Η κατακραυγή είναι γενική!

Την εισπράττουμε απο παντού…!!!

Η απόφαση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ΘΕΛΩ και τις ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ χιλιάδων συμπολιτών. Και δεν νομιμοποιείται ΚΑΝΕΙΣ να τους παρακάμψει για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ολίγων…

Εν αναμονή λοιπον…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις