«Τιμή μου που έπαιξα στον Παναθηναϊκό, θα σας παρακολουθώ ως οπαδός»

Σαν φίλος θέλησε να αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ. Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Αλ Αΐν, ο Σουηδός ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την υπογραφή των συμβολαίων και τη συνόδευσε με ένα φορτισμένο μήνυμα για το «τριφύλλι».

Σε αυτό λοιπόν κάνει μια αναδρομή των όσων έζησε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, χαρακτήρισε τιμή του που ήταν μέλος της ομάδας και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της και τον κόσμο, τόνισε ότι θα παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό ως οπαδός.
Αναλυτικά το μήνυμα του Μπεργκ
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι από ‘δω και πέρα είμαι παίκτης της Αλ Αΐν. Ανυπομονώ για τη νέα μου πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και αυτούς της ομάδας.
Θέλω να αδράξω την ευκαιρία να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους του Παναθηναϊκού που με υποστηρίξατε από την αρχή μέχρι τις τελευταίες μέρες σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο.
Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν μέλος του Παναθηναϊκού για τέσσερα χρόνια. Υπήρξαν πολλά πάνω και κάτω, αλλά θα κοιτάζω πάντα πίσω μου με περηφάνια και ευτυχία και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που έκανα κάθε μέρα για να βελτιώσω τον εαυτό μου και την ομάδα.
Υπήρξαν πολλά δάκρυα τις τελευταίες μέρες, δάκρυα χαρά για την αγάπη, την ευγένεια και τον σεβασμό που πήρα εγώ και η οικογένειά μου από όλους εσάς τους φανταστικούς ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, την Ελλάδα.
Και τέλος… Στους συμπαίκτες και συνεργάτες, τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους κάθε μέρα και περάσαμε τόσα μαζί. Τους ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου για πάντα. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σας εύχομαι τα καλύτερα και θα παρακολουθώ τα παιχνίδια σας ως οπαδός. Σήμερα ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για μένα και την οικογένεια μου.
Με αγάπη, Μπεργκ»