Ο Ολυμπιακός Β. καλωσορίζει τις ομάδες μπάσκετ κορασίδων και εύχεται καλή επιτυχία

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλωσορίζει τις έξι ομάδες μπάσκετ που θα διεκδικήσουν την κατάκτηση του τίτλου στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βόλο (στο κλειστό της Ν. Ιωνίας) από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Καλεί, δε, τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στους αγώνες, ενισχύοντας την προσπάθεια των κοριτσιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με αφορμή την έναρξη των αγώνων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων , που θα διεξαχθεί στη πόλη μας και στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας από σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, καλωσορίζει τις συμμετέχουσες ομάδες ΑΟ Παναθηναϊκό, Άρη Θεσσαλονίκης, ΟΦΗ, Έσπερο Πάτρας, Φάρο Κερατσινίου και Τιτάνες Παλαμά, τις αθλήτριες τους, τους προπονητές τους, τους διαιτητές και κριτές των αγώνων και τη διοργανώτρια αρχή και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες.
Καλούμε τους φιλάθλους της πόλης μας να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να δώσουν με το χειροκρότημα τους ώθηση στα νεαρά κορίτσια για να αναδείξουν το πλούσιο ταλέντο τους και όλοι μας να απολαύσουμε όμορφο θέαμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις