Με χρυσό σκόρερ τον Ευαγγελό κέρδισε η Δάφνη 1-0 τους Αργοναύτες

Πήρε άλλο ένα τρίποντο η Δάφνη αφού κέρδισε τους Αργοναύτες στο γήπεδο της Νεάπολης με χρυσό σκόρερ τον Ευαγγελό.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, στο 13΄ο Παπαστεργίου από το ύψος του πέναλτι σούταρε και αμυντικός απέκρουσε τελευταία στιγμή, στο 16΄ο Δεμίρης σούταρε από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να παίζουν μπάλα κυρίως στο κέντρο.
Στο δεύτερο…

…ημίχρονο ο Ευαγγελός άνοιξε το σκορ στο 70΄ μετά από ενέργεια του Δεμίρη που πέρασε από τα δεξιά και με σέντρα ακριβείας βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Καράγγελος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Δάφνης και σούταρε πάνω στον Χατζηβασιλέιου και ο Δημητρίου στο 89΄έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Λούκας, Γιούργας(61΄Καρακάνας), Δεμίρης, Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος(86΄Ανδρικόπουλος), Ευαγγελός(75΄Σίμος), Παπαστεργίου
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ(Δαϊλιάνης): Καλοδήμος, Μπαλλίου(55΄Γ.Δημητρίου), Π. Δημητρίου, Αλίαζ, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας, Β.Κ. Ζάρρας(63΄ Β.Χρ.Ζάρρας), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις