Νικηφόρα πρεμιέρα για Φάρο Κερατσινίου στο Πανελλήνιο κορασίδων

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Φάρο Κερατσινίου στο 28ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων που διεξάγεται στο κλειστό της Ν. Ιωνίας και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουλίου. Επικράτησε με 60-47 του ΟΦΗ. Οι νικήτριες ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν δίκαια στην επιτυχία.

Δεκάλεπτα: 20-14, 39-23, 49-40, 60-47
Διαιτητές: Φακίτσας-Ταρενίδης
ΦΑΡΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Λειβάδης-Αναγνώστου): Παπαδοπούλου , Καρακασίδου 8, Κιαουλιά Μαλ., Καραπατάκη 2, Κιαουλιά Μαρ., Καλαφάτη, Κοντραφούρη 24(1), Παπαμιχαήλ, Διακάκη, Τζιλιάνου, Χατζηλεοντή 26, Μπαϊμπάκη.
ΟΦΗ (Δελατόλας-Καραπαναγιώτη): Φραγκάκη, Ιατράκη 2, Παπαδάκη 3(1), Βατσινά 11(3), Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη, Κοντογιάννη, Κουρατόρα 11(1), Τζανέτη 3(1), Παπαμαρκάκη 15(2), Σφακιανάκη, Λιόντα 2.

Λειβάδης: «Πολύ άγχος στην αρχή»
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου Γιώργος Λειβάδης τόνισε: «Η πρεμιέρα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες. Είχαμε πολύ άγχος στα πρώτα λεπτά, αλλά σιγά παίξαμε όπως μπορούμε, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε μια διαφορά ασφαλείας που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη και θα παλέψουμε με όλες μα τις δυνάμεις για τη δεύτερη μας νίκη».