Ο Κερμελής χάρισε τη νίκη στον Απόλλων 0-1 τον Τοξότη

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Καναλίων που πέρασε από το βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ με τον Κερμελή να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα. Στο 4ο λεπτό μετά από σπάσιμο του Γιαννακούρα στον Μωραΐτη και σέντρα του δεύτερου ο Κερμελής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Καλές στιγμές για τους γηπεδούχους…

…είχαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Τσιατσιάνη που σουτ του απέκρουσε ο Μουράβας ενώ ο Χρονόπουλος σούταρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 74΄ ο Μαρκο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μουράβα και έστειλε επάνω του την μπάλα.
Για τους φιλοξενούμενους στο 72΄ο Φώτου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του και ο Παπαπορφυρίου που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα πάνω στον Πασπαλάρη. Στο 40΄ο Γιαννακούρας έχασε τετ-α-τετ ενώ στην επανάληψη φάουλ του σκόρερ απέκρουσε στο ”παραθυράκι΄΄ ο πορτιέρο του Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ(Χρυσοχού): Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιοναράς, Χρονόπουλος, Ζαχαριάς, Παλεκούδας, Τσένα, Τσιατσιάνης, Χ. Πασπαλάρης(60΄Κυλατίδης), Λένα(55΄Α. Βέτσικας), Μάρκο
ΑΠΟΛΛΩΝ(Ρέππος): Μουράβας, Κελεσίδης, Βαρσαμάς(46΄Φώτου), Καρπούζας, Κουζιώκας, Κόκκαλης(80΄Παναγιωτάκης), Μωραΐτης, Βασιλείου, Γιαννακούρας(65΄Παπαπορφυρίου), Κερμελής, Παπουτσής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις