Περιμένει για Καρσελά, το παλεύει για Εμενίκε ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένοι να κλείσουν όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές γίνεται προτού η ομάδα αναχωρήσει για το Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Μία από τις υποθέσεις που έδειχνε να είναι προχωρημένη για τους «ερυθρόλευκους» είναι εκείνη του Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες. Ισπανικά δημοσιεύματα υποστήριζαν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Μαροκινό εξτρέμ και τους Πειραιώτες για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και εκείνο θα χρειαστεί να καταβληθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ως εναλλακτική λύση οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν τον Κονγκολέζο Κακουτά, ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα της Κίνας και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για τον Εμενίκε, τώρα, ενώ όλα έδειχναν πως παίρνουν το δρόμο τους. Από τη μία το οικονομικό, αφού ο παίκτης παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως και 12,500 ευρώ σε κάθε ματς από τη Φενέρμπαχτσέ, και από την άλλη οι πληροφορίες που πήραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ για τον Νιγηριανό φαίνεται πως τους βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις