«Ρεζίλι στο Πανελλήνιο»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν δύο σύνδεσμοι φιλάθλων της Αναγέννησης Καρδίτσας, Λ.Ε.Φ.Α.Κ – Yellow Revenge, μετά την άρνηση του δήμου Καρδίτσας για την παραχώρηση έκτασης στον σύλλογο. Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για απόφαση πέρα από κάθε έννοια λογικής, προσθέτοντας πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με κάθε νόμιμο μέσο, μέχρι να αποκατασταθεί η ομάδα τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ντροπή σας!

Κύριοι φανήκατε πολύ λίγοι απέναντι στην Αναγέννηση, στην τοπική κοινωνία, στον αθλητισμό και σε κάθε έννοια λογικής…

Δυστυχώς, ο κύριος Αλεξάκος μαζί με τους υπόλοιπους 15 δημοτικούς συμβούλους του έγιναν ρεζίλι σε όλη την κοινή γνώμη της Καρδίτσας αλλά και στο Πανελλήνιο διότι:

Στέρησαν από τη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης έναν αθλητικό χώρο όπου θα στεγαζόταν μετά από 113 χρόνια ιστορίας.

Στέρησαν από τα παιδάκια μας έναν χώρο αθλητισμού που περιλαμβάνει όχι μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά και γυμναστήρια και μελέτη για βαδιστές. Τονίζουμε ότι στην πρότασή μας συμπεριλάβαμε και τα τμήματα της ΕΠΣΚ! Μάλιστα επειδή η Δευτέρα ήταν η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών θα μπορούσε να περαστεί ένα υπέροχο κοινωνικό μήνυμα για μία μάστιγα της νεολαίας μας.

Στέρησαν τη συνοικία του Αγίου Νικολάου έναν χώρο που θα την αναβάθμιζε και έδινε εμπορική πνοή

Στέρησαν από την Αισθητική της πόλης μας μια πανέμορφη είσοδο απ’ τη Βόρεια πλευρά της

Για πρώτη φορά ενώθηκαν στα χρονικά σύσσωμη η αντιπολίτευση, η περιφέρεια, η διοίκηση του Ερασιτέχνη της Αναγέννησης, οι Παλαίμαχοι και το κυριότερο, ενωμένοι όλοι οι Αναγεννησιώτες όπου κι αν βρίσκονται! (Τα μηνύματα αγανάκτησης και αηδίας που δεχόμαστε συνέχεια απ’ όλα τα σημεία της Γης είναι πρωτοφανή).

Προτίμησαν να παίζουν μπάλα τα φίδια με τα ποντίκια, σε έναν χώρο παρατημένο που κάνουν κάθε μέρα φιλικό μεταξύ τους εδώ και 14 χρόνια κι όχι η νεολαία της Καρδίτσας, όπως έγινε με το προπονητικό κέντρο στο Σταυρό, όπου η Αναγέννηση μέσα σε δύο χρόνια και χωρίς δημόσιους πόρους έκανε κατά κοινή παραδοχή απίστευτα πράγματα. Η ΕΠΣΚ, μάλιστα, ούτε τα χόρτα κόβει, αλλά φωνάζει τον Δήμο όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι.

ΥΓ1: Είμαστε περήφανοι που ποτέ δε θα γίνουμε κομματικές μαριονέτες όπως εσείς. Για μας είστε πια λίγοι και ανεπιθύμητοι

ΥΓ2: Ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε μέχρι να αποκατασταθεί η λογική και η ομαδάρα μας.

ΛΕ.Φ.Α.Κ.–YELLOW REVENGE»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις