Σε αναμονή των πρώτων ανακοινώσεων – Ψηλά στη λίστα ο Τζιώρας

Η επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (29/06) στον διαδικτυακό «αέρα» και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις, οι οποίες θα αφορούν ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας και τη σεζόν 2017-18.

Η ονοματολογία για τους μεταγραφικούς στόχους έχει ήδη αρχίσει με το όνομα του Χρήστου Τζιώρα να παίζει ψηλά στη λίστα, καθώς η νέα Δ.Ε. θέλει να δείξει πως ο στόχος δεν θα είναι απλά να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα αλλά ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.

Εκτός του Χρήστου Τζιώρα στο μεταγραφικό στόχαστρο έχουν μπει κι άλλοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2014 στη FootballLeague. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι εύκολες καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και όλοι οι ποδοσφαιριστές αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα τους.

Ανασταλτικό παράγοντα παίζει και η μη ολοκλήρωση της συμφωνίας με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό καθώς οι παίκτες που συζητούν με τη διοίκηση, θέλουν να έχουν εξασφαλισμένη μία ομαλή καθημερινότητα ώστε να επιτύχουν τους προσωπικούς και τους στόχους της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις