Οι δύο προτάσεις, οι διαφοροποιήσεις και η «ασυνέπεια» στο σίριαλ του καλοκαιριού

Έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση είναι η Super League σε περίπτωση που η NOVA δεν αποδεχθεί την πρότασή της περί μείωσης 8% αντί 18% με την προϋπόθεση ότι εντός Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 3/7 και στις 15/7 η NOVA θα καταβάλει στον συνεταιρισμό το ποσό που «οφείλει» και είτε αφορά ρήτρες που έχουν παρακρατηθεί, είτε τις δόσεις Μαϊου και Ιούνιου.

Αρνητικός στην πρόταση της Super League ήταν μόνον ο Παναιτωλικός, ενώ η Ξάνθη ψήφισε «λευκό».

Οι εκπρόσωποι της NOVA είπαν ότι θα μεταφέρουν την πρόταση στο ΔΣ της εταιρείας, το οποίο θα αποφασίσει.

Πλέον οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας αναμένουν την απάντηση του συνδρομητικού καναλιού, για να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ την πρόταση της NOVA για μείωση 18% δεν τη συζητούν.

Το συνδρομητικό κανάλι ζητεί μείωση του τιμήματος που έχει συμφωνήσει να καταβάλει για τα επόμενα δύο πρωταθλήματα κατά 18%, επικαλούμενο τους εξής λόγους για την προτεινόμενη μείωση: α) Μείωση του τζίρου του κατά 11%,
β) οικονομική κρίση, γ) μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, δ) κόστος παραγωγής που μαζί με τηλεοπτικά δικαιώματα υπολογίζεται στα 45 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία και το συνδρομητικό κανάλι κινηθεί μονομερώς θα καταγγελθεί για ασυνέπεια στην τήρηση των όρων σύμβασης.

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις