Τίτλοι τέλους για Διαγόρα Σεβαστής

Την προσωρινή παύση της λειτουργία της αποφάσισε η ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την χθες Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Στη γενική συνέλευση αποφασίστηκε ομόφωνα η προσωρινή παύση λειτουργίας του αθλητικού συλλόγου “Σύνδεσμος φιλάθλων Σεβαστής Ο Διαγόρας”, γνωρίζοντας όλοι μας ότι η ομάδα βρήκε το ταβάνι της.

Τα τελευταία 5 χρόνια η ομάδα μας έκανε αυτό που ποτέ δε μπόρεσε να κάνει. Γνώρισε την ποδοσφαιρική αναγνώριση που τις έλειπε, με αποκορύφωμα την σεζόν 2016-2017 στη Γ εθνική κατηγορία.

Συνολικά συνεργαστήκαμε με 86 ποδοσφαιριστές στα 5 χρόνια.

Διασκεδάσαμε, στεναχωρηθήκαμε, νιώσαμε δυνατά συναισθήματα που μόνο ο χώρος του ποδοσφαίρου μπορεί να προσφέρει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλο τον ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο της Πιερίας που μας στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Ένα διάστημα με την κατάκτηση πρωταθλήματος και τη συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου.

Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους 10 περίπου παππούδες του χωριού μας, που ήταν πάντα και με όλες τις καιρικές συνθήκες στο πλευρό της ομάδας μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον Γιάννη Συμεωνίδη. Τον άνθρωπο που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία αυτής της ομάδας!

Με τιμή
Ο πρόεδρος
Κωνσταντινίδης Γαβριήλ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις