Πήρε Νικολαΐδη η Σκιάθος

Ο Θέμης Νικολαΐδης αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Σκιάθου. Πρόκειται για 20χρονο ποδοσφαιριστή που καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά και ο οποίος έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε τρεις ομάδες Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση των νησιωτών είναι η κάτωθι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την πρώτη μας μεταγραφή για φέτος. Πρόκειται για έναν νέο παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία και παρουσία σε πολλές ομάδες της Γ Εθνικής. Ονομάζεται Θέμης Νικολαΐδης και παίζει ως δεξί μπακ και δεξί χαφ με εξίσου μεγάλη ευκολία. Ομάδες που έπαιξε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις είναι οι Νέοι του Παναιτωλικού, η Αναγέννηση Άρτας (Γ’ Εθνική), ο Εθνικός Φιλιππιάδας (Γ’ Εθνική) η Αμβρακία Κωστακιών (Γ Εθνική), Τελευταία βοήθησε στην πορεία πρωταθλητισμού την Φλωριάδα Άρτας στην Α’ ΕΠΣ Άρτας.
Ο πρόεδρος τον καλωσόρισε και του υποσχέθηκε ότι η Σκιάθος θα γίνει το νέο του σπίτι και θα κάνουμε τα πάντα για νιώσει την φιλοξενία μας. Του ευχήθηκε μια νέα σεζόν γεμάτη συγκινήσεις επιτυχίες μα πάνω από όλα υγεία. Καλώς ήρθες Θέμη».
Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι αποδεσμεύτηκε ο Χρήστος Δημητρίου. Σε σχετική ανακοίνωση εκφράζονται ευχαριστίες προς τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις