Δ. Μπλάνας: Θα παίξουμε χωρίς άγχος

Η εφηβική ομάδα πόλο της Νίκης ρίχνεται σήμερα στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και με μια πρώτη ματιά βρίσκεται στον πιο δύσκολο όμιλο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκαταλέγονται στις ομάδες που λογικά θα βρίσκονται στα μετάλλια, ενώ ο Ν.Ο. Χανίων έχει μεγάλη παράδοση στα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Ακόμη και ο Εθνικός Πειραιώς διαθέτει πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Αντίθετα, στο άλλο γκρουπ δεν υπάρχει ομάδα-φόβητρο, πέραν της Βουλιαγμένης.
Παρόλα αυτά, η Νίκη είναι αποφασισμένη να παλέψει σε κάθε ματς, όπως τόνισε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο προπονητής της Δημήτρης Μπλάνας: «Είναι γεγονός ότι η τύχη δεν μας χαμογέλασε. Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο με ομάδες-μεγαθήρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Άγχος δεν έχουμε, αφού και μόνο η πρόκρισή μας στην τελική φάση συνιστά επιτυχία. Από κει και πέρα, θέτουμε ως στόχο να μείνουμε και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παίξουμε σε κάποιον από τους αγώνες κατάταξης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις