Ε. Τσιμπανάκος: Δεν δέχομαι τον όρο του Ερασιτέχνη και αποχωρώ

Μετά την απόφαση του Γιάννη Κουφιδάκη να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος με δήλωσή του στο goalpost.gr τόνισε πως συντάσσεται στην απόφαση του κ. Κουφιδάκη και αποσύρει και αυτός το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναλυτικά η δήλωση:

«Συντάσσομαι και αποσύρω το ενδιαφέρον που είχα εκφράσει για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τον κ. Κουφιδάκη, διότι μετά από συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, προκειμένου να καταθέσουμε την πρότασή μας, μας τέθηκε ως όρος να πάμε όλοι μαζί με τον κ. Μποτσιβάλη ή αλλιώς θα τρέξει την ομάδα ο Ερασιτέχνης. Εγώ φυσικά δεν το δέχθηκα, με συνέπεια να αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Ευχαριστώ τον κόσμο που μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή στην προσπάθεια αυτή και εύχομαι όποιες αποφάσεις λάβει ο Ερασιτέχνης για το μέλλον του Ολυμπιακού να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις