Οι νεαροί Ρέλλος και Δουλάς, παραμένουν στο Σαρακηνό

Μετά τους έμπειρους ποδοσφαιριστές ήρθε η σειρά και για τους νεότερους να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το Σαρακηνό, δίνοντας έτσι στίγμα για την εικόνα που θα έχει το ρόστερ της ομάδος, την επόμενη χρονιά.
Ο Χαράλαμπος Ρέλλος και ο Μάκης Δουλάς, είναι δυο δεκαεξάχρονοι που ανέβηκαν από τις ακαδημίες του Σαρακηνού στη μεγάλη ομάδα, δυο ελπιδοφόροι νέοι ποδοσφαιριστές…

Ο πρώτος έχει 17 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα ( 7 βασικός) ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Ο Μάκης Δουλάς, ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, πήρε ευκαιρίες (9 συμμετοχές – 3 βασικός) αλλά λόγω θέσης όχι τόσες πολλές. Ωστόσο από τη στιγμή που παραμένει στο ρόστερ κι έχοντας δώσει δείγματα γραφής της αξίας τους, αναμένεται την επόμενη χρονιά, όπως και ο Χ. Ρέλλος να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και να βοηθήσουν την ομάδα τους στην επίτευξη των στόχων της.
Ο Σαρακηνός δίνει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του και κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία θα ανέβουν και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, καθώς αυτός είναι κι ο τελικός στόχος.

Επιμέλεια στατιστικών: toxotisvolou.ucoz.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις