“Ραχοκοκαλιά” από τα παλιά για τη Νίκη Βόλου

Μπορεί την πρώτη μέρα λειτουργίας της επίσημης ιστοσελίδας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου να μην ανακοινώθηκε μεταγραφή ή ανανέωση ποδοσφαιριστή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις κι ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες.

Οι ανακοινώσεις θα έχουν μία συγκεκριμένη σειρά και ήταν λογικό να προηγηθούν αυτές της στελέχωσης του τμήματος με τον υπεύθυνο γραφείου Τύπου που θα είναι ο Σάκης Νταφέκας και του τεχνικού τιμ. Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις θα είναι το προπονητικό δίδυμο, ο Χρήστος Κοντοβάς θα συνεχίσει από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου αναλαμβάνει το σκάουτινγκ και την τεχνική ανάλυση των αγώνων (σύμφωνα με το βιογραφικό του). Το τεχνικό τιμ αναμένεται να συμπληρώσει ένας γυμναστής.

Η διοίκηση της Νίκης έχει έρθει σε συμφωνία με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και που οι δύο προπονητές ήθελαν και τη νέα χρονιά και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή τους. Λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν ζητήσει μία μικρή χρονική προθεσμία ώστε να εξετάσουν όλες τις προτάσεις και να επιλέξουν αυτή που τους καλύπτει σε όλα τα επίπεδα.

Οι επαφές είναι καθημερινές και με τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ψηλώσουν τον πήχη των φετινών στόχων της ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις είναι «σκληρές» καθώς η νέα διοίκηση θέλει να είναι συνεπέστατη απέναντι σε όλο το έμψυχο δυναμικό της και δεν θέλει να τάξει ποσά γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να καλύψει. Στόχος είναι οι συμφωνίες να τηρηθούν με θρησκευτική ευλάβεια μέχρι ευρώ. Παίκτες από μεγαλύτερη κατηγορία είναι λογικό να θέλουν να εξετάσουν όλες τις προτάσεις τους πριν πουν το τελικό «ναι» στη διοίκηση της Νίκης. Οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται τα «ευχάριστα» μέσω του επίσημου site της ομάδας. Σχεδόν όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν φορέσει τη φανέλα της Νίκης στο πρόσφατο παρελθόν και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό, ένα 10αρι κι έναν επιθετικό, με πρώτο στόχο τον Χρήστο Τζιώρα. Οι περιπτώσεις τους δεν είναι καθόλου εύκολες όμως ενδεχόμενη συμφωνία μαζί τους θα φέρει ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της Νίκης των Ξηροφώτου – Μπούις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις