Ν. Τσεκούρας: Ας φέρουν πρόταση στον Ερασιτέχνη Κουφιδάκης και Τσιμπανάκος

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico» μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας. Αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την κατάθεση της πρότασης από τους κ.κ. Κουφιδάκη και Τσιμπανάκο, τονίζοντας πως δεν απέτρεψε ποτέ τους παραπάνω να καταθέσουν πρόταση, λέγοντας πως περιμένει σήμερα να το πράξουν και εφόσον αυτή

περάσει από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, θα έρθει στη γενική συνέλευση της 3ης Ιουλίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσεκούρα στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:
«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν απέτρεψε ποτέ τον κ. Κουφιδάκη και τον Τσιμπανάκονα καταθέσουν πρόταση. Ο κ. Κουφιδάκης είπε, ότι δε θέλει να διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και αν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη, ως προς τη λειτουργία της ομάδας. Για να μη δημιουργηθεί ηθικό θέμα με τον κ. Μποτσιβάλη. Γιατί βοήθησε κι αυτός και επιθυμεί να βοηθήσει.
Αυτό που του τόνισα ήταν, αν δεν μπορείτε να συνεργαστείτε με τον κ. Μποτσιβάλη, θα μπει ο Ερασιτέχνης ως εγγυήτρια δύναμη και εσείς ελάτε να βοηθήσετε τον Ολυμπιακό. Αν απέτρεψε αυτό τον κ. Κουφιδάκη να μην καταθέσει πρόταση, είναι λάθος. Εγώ δεν τον απέτρεψα να καταθέσει πρόταση, ούτε του έφερα εμπόδιο.
Εμείς δε βάζουμε κανένα όρο. Ο μόνος όρος που βάζουμε είναι το μεγαλύτερο σωματείο της πόλης να μη χρωστά ΙΚΑ, Εφορία, να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία, να μη μείνει στα χέρια μας μία ομάδα με χρέη και να γυρίσει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Ούτε χρήματα ζητήσαμε, ούτε γραμμάτια, ούτε επιταγές.
Ο Ερασιτέχνης είπε να συνεργαστεί με τον κ. Μποτσιβάλη, να λειτουργήσει ο σύλλογος και αυτοί αφού αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αν θέλουν να βάλουν χρήματα, να μη τα δώσουν πουθενά αλλού και να μπουν τα χρήματα στον Ερασιτέχνη και να δίνει ο Ερασιτέχνης λόγο σ’ αυτούς. Ο κ. Κουφιδάκης το δέχθηκε και με χαρά, τονίζοντας πως θα μιλήσει και με τον κ. Τσιμπανάκο. Ξαφνικά ακούσαμε όλα αυτά που έγιναν μετά».

«Ο Ερασιτέχνης πρέπει να έχει τον έλεγχο»
«Ας τη φέρουν την πρότασή τους, σήμερα, παρότι είναι αντιδεοντολογικό. Εμείς θέλουν να μας εγγυηθούν ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει τους παίκτες, τις υποχρεώσεις της ομάδας, το Πανθεσσαλικό και ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία αυτής της ομάδας. Ο Ερασιτέχνης πρέπει έχει τον έλεγχο, γιατί ο Ερασιτέχνης υπογράφει. Αυτά που λέω τώρα δεν είναι τωρινά. Αυτά τα συμφωνήσαμε και στην Αθήνα πριν ένα μήνα με τον κ. Τσιμπανάκο. Εεγγυητής θα είναι ο Ερασιτέχνης και το ταμείο θα το ελέγχει ο Ερασιτέχνης με ένα δικό του άνθρωπο, για να πληρώνονται οι υποχρεώσεις και να είμαστε όλοι εντάξει. Η σφραγίδα θα είναι στον σύλλογο».
Για το αν γνωρίζει τι θα πράξει ο κ. Μποτσιβάλης, αν υπάρξει και δεύτερη πρόταση, καθώς έχει τονίσει πως δεν δέχεται να μπει η πρότασή του σε ψηφοφορία:
«Θα δούμε και την πρόταση που θα κάνει ο κ. Κουφιδάκης. Αν η πρόταση του κ. Κουφιδάκη είναι εμπεριστατωμένη, θα μιλήσουμε με τον κ. Μποτσιβάλη και από εκεί και πέρα ο άνθρωπος θα πάρει τις αποφάσεις του. Αν έχουν πραγματικά πρόταση, να τη φέρουν, να τα δούμε και να συμφωνήσουμε στις εγγυήσεις που θα πρέπει να υπάρξουν και στη λειτουργία του τμήματος. Από εκεί και πέρα, αν ο κ. Μποτσιβάλης θέλει να συμμετάσχει ή θα αποχωρήσει, είναι δικό του ζήτημα. Αν κατατεθεί πρόταση, θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και θα πάρουμε τις αποφάσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις