Γ. Κουφιδάκης: Έτοιμη η πρόταση, την καταθέτουμε…

Ο Γιάννης Κουφιδάκης φιλοξενήθηκε σήμερα τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στη εκπομπή «Classico». Αναφέρθηκε στη συνάντηση που υπήρξε χθες με τον Ερασιτέχνη και τόνισε πως σήμερα θα κατατεθεί πρόταση, για την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρότι χθες με γραπτή δήλωση, τόσο ο ίδιος, όσο και ο κ. Τσιμπανάκος, τόνισαν πως αποσύρουν το ενδιαφέρον τους

για τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κουφιδάκη στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:
Για τη συνάντηση που είχε χθες με άτομα του Ερασιτέχνη: «Μου άρεσε η λύση που πρότεινε ο Ερασιτέχνης να υπάρχει ένα πιο πλατύ σχήμα και να μπουν κάποια άτομα παραπάνω στη διοικούσα επιτροπή. Έγινε μία συνάντηση με τον κ. Τσεκούρα και με τον κ. Μεταφτσή και τους είπα ότι πρόκειται αν καταθέσουμε πρόταση για τον Ολυμπιακό. Η απάντηση ήταν: Δεν θέλουμε να γίνει άλλη πρόταση, ούτε κρατάμε την πρόταση του κ. Μποτσιβάλη. Αυτό που θέλουμε είναι, όλοι μαζί να προχωρήσουμε στη λειτουργία του Ολυμπιακού Βόλου. Τους ρώτησα πως θα βρεθεί λύση. Η απάντηση ήταν, πως θα προσπαθήσουν στη γενική συνέλευση να γίνει. Να είμαστε, δηλαδή, όλοι μαζί.
Δεν ήταν άσχημη αυτή η πρόταση. Έβαλε κάποια χρήματα κ. Μποτσιβάλης πέρυσι που δεν είναι εύκολο να τα βάλει κάποιος παράγοντας στην Γ’ Εθνική. Δεν είναι σωστό, έναν πρόεδρο που έχει βάλει χρήματα και έχει τη δυνατότητα να ξαναβάλει, να τον πετάς. Να δούμε αν υπάρχει σημείο επαφής. Μπορεί να μην υπάρχει. Βέβαια, η πρόταση η δική μου με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο ισχύει. Έχουμε βρει κάποιους ανθρώπους που βάζουν χρήματα, 50 περίπου άτομα, τα οποία θα βάλουν όχι τρελά ποσά, ενώ εμείς (σ.σ. Κουφιδάκης, Τσιμπανάκος) βάζουμε τα σοβαρά ποσά, για να βγει η χρονιά. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε πιο ισχυροί, αν υπάρχει αυτή η ένωση και στον κόσμο και στην ομάδα».

«Καταθέτουμε σήμερα πρόταση»
Εγώ ετοιμάζω την πρόταση και θα την καταθέσω σήμερα. Στη γενική συνέλευση θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτές οι προτάσεις είναι λάθος που κατατίθενται στον Ερασιτέχνη. Δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει ο Ερασιτέχνης ποια διοίκηση θα αναλάβει. Το ισχυρότερο όργανο του σωματείου είναι η συνέλευση και αυτή θα αποφασίσει.
Ο κόσμος αγωνιά για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και αυτό δείχνει ότι υπάρχει αγάπη για τον Ολυμπιακό και ότι κάποιοι πονούν για την ομάδα.
Για τα όσα αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Τσιμπανάκος, πως ο Ερασιτέχνη είπε ή όλοι μαζί ή κανείς: «Αυτό μας είπε ο Ερασιτέχνης. Να πάμε όλοι μαζί. Γι’ αυτό και δεν καταθέσαμε χθες πρόταση. Προσωπικά το θεωρώ σωστό, αλλά πιστεύω πως δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί.
Για το πλάνο που έχουν για τον Ολυμπιακό και τα βασικά σημεία: «Έχουμε μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον 10-12 παίκτες. Έχουμε μιλήσει με προπονητή, ο οποίος περιμένει εμάς και έχουμε κλείσει το προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της ομάδας. Μιλήσαμε, επίσης με ορισμένους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Στόχος του Ολυμπιακού είναι ο πρωταθλητισμός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις