Κοντά σε Γκίκα ο Α.Ο. Σκιάθου

Με τις κινήσεις που κάνει ο Α.Ο. Σκιάθου δείχνει ότι θέλει να ανέβει ποδοσφαιρικό επίπεδο. Μάλιστα, οι ίδιοι οι νησιώτες γνωστοποίησαν ότι ήλθαν σε συμφωνία με τον Ηλία Γκίκα, ώστε να ενισχύσει την ομάδα τους στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, εφόσον δεν βρει ομάδα στη Β’ Εθνική, όπως είναι ο αρχικός του στόχος. Να σημειωθεί ότι ο Γκίκας πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου καταγράφοντας 24 συμμετοχές και πέντε γκολ στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι από τον Α.Ο. Σκιάθου αναφέρθηκε ότι θα αποκτηθούν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές από τη Γ’ Εθνική. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ένα μικρό βήμα πριν την ολοκλήρωση μιας από της πιο σημαντικές μεταγραφές του Α.Ο. Σκιάθου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Μετά από δύο ώρες συνομιλίας με τον πρόεδρο Γιώργο Μιτζέλο και τον προπονητή μας Νίκο Τσιαντάκη μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο πιο κοντινό σημείο πριν την μεταγραφή με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ηλία Γκίκα.
Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στον πρόεδρο ότι ο Α.Ο. Σκιάθου θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Β’ Εθνικής και ο πρόεδρος του υποσχέθηκε ότι θα τον περιμένει μέχρι να οριστικοποιηθεί ή όχι η μεταγραφή του.
Αρχιτέκτονας αυτής της μεγάλης για την ομάδα μας συμφωνίας είναι ο προπονητής μας που αποτελεί και προσωπικό φίλο της οικογένειας του αθλητή. Σε περίπτωση μεταγραφής του στον Α.Ο. Σκιάθου το ποσό που θα ανακοινωθεί θα δηλώσει και την μεγάλη σημασία που δείχνει το σωματείο μας για τον συγκεκριμένο αθλητή και ίσως να είναι από τις πιο μεγάλες μεταγραφές στην κατηγορία μας, ενώ θα ολοκληρωθεί το παζλ με άλλους 4 αθλητές από την Γ’ Εθνική.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε προσωπικά τον Ηλία Γκίκα και του υποσχέθηκε ότι όποιο και να είναι το νέο του σπίτι ο Α.Ο Σκιάθου θα είναι σίγουρα αυτό που θα τον αγαπήσει περισσότερο. Του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και υγεία πάνω από όλα».
Στο μεταξύ, από τον Α.Ο. Σκιάθου έγινε γνωστό ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Ντένι Πρίφτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις