”Πεντάρα” για την Αγία Παρασκευή επί της Ιωλκού

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα η Αγία Παρασκευή, αφού κατάφερε να πετύχει πέντε γκολ επί της Ιωλκού.
Η νίκη αυτή, που συνοδεύτηκε κι από πολύ καλή εμφάνιση, ήταν απαραίτητη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, προκειμένου να τονωθεί το ηθικό τους και να συνεχίσουν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Βούκουτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αγραφιώτη στο 27′ και λίγο αργότερα στο 34′ ο Στ. Μαλακασιώτης σημάδεψε…

…το δοκάρι σε πλασέ από πολύ κοντά, διατηρώντας το σκορ του ημιχρόνου στο 1-0.
Οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο μπήκαν και πάλι πολύ δυνατά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πολύ γρήγορα το 2-0 στο 48′, με πλασέ του Στ. Μαλακασιώτη. Αμέσως μετά στο 50′ σημειώθηκε το 3-0, μετά από πέντε εναλλαγές της μπάλας, σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την άμυνα και είχε τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ν. Μαγγασιανό, που πλάσαρε εύστοχα, από κοντά. Το 4-0 έγινε από τον Μαρμαρινό στο 64΄ και το τελικό σκορ στο 76′ , αφού οι Βούκουτος, Παπουτσής και Σταματίου άλλαξαν υποδειγματικά την μπάλα, με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 5-0.
Για τους φιλοξενούμενους στο 85΄ο Τόντα έχασε ευκαιρία να μειώσει αφού μετά από σέντρα του Δημητρίου σούταρε άουτ.
Για τους γηπεδούχους ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Παπουτσής.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Αγραφιώτης, Βαν Ντε Χούι, Παντελόγλου, Ζάχαρης (65′ Σαμαράς), Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός (65′ Σταματίου), Βούκουτος, Μαρμαρινός (70′ Παπουτσής), Ν. Μαγγασιανός.
ΙΩΛΚΟΣ(Τσιαντάκης): Πρωτούλης, Τόντα, Στρούγγης, Τσιμπανάκος, Μαυρομάτης(50΄Συμεωνίδης), Καζδαρίδης(85΄Βέρντης), Δημητρίου, Βέντης, Φέζο, Λούμπαρδος, Κοτσίδας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις