Λ. Μπακάλης: Χρειαζόμουν την ανανέωση

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Γ.Σ. Αλμυρού αλλά και στους στόχους της νέας του ομάδας αναφέρθηκε ο Λάκης Μπακάλης φιλοξενούμενος στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 fm”.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

Για το ότι γνωρίζει την κατηγορία ίσως καλύτερα απ’ οποιοδήποτε άλλον προπονητή και αν αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον Γ.Σ. Αλμυρού:
«Μπορεί και να είναι πλεονέκτημα βάσει ότι γνωρίζω τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε. Είναι μία δύσκολη κατηγορία όμως στον Γ.Σ. Αλμυρού είμαι πρώτη χρονιά και θα πρέπει να φτιάξουμε γρήγορα μία χημεία. Πρέπει να δούμε ποια παιδιά θα φύγουν, αν κι εγώ δεν θα ήθελα να φύγει κανείς και ποιοι παίκτες θα προστεθούν και γρήγορα να δημιουργήσουμε μία χημεία»

Αν η μετακίνησή του σε μία άλλη ομάδα μετά από έξι χρόνια στον Ρήγα του δίνει εξτρά κίνητρο και περισσότερη όρεξη για δουλειά:
«Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό, μία αλλαγή που θέλει ο κάθε άνθρωπος. Σίγουρα είχα τη σταθερότητα, είχα την ηρεμία, οπότε βάδιζα πιο σίγουρα. Τώρα το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο και το μόνο που με απασχολεί είναι ότι ο χρόνος για γίνουν πράγματα είναι πιο περιορισμένος. Είναι ο μόνος προβληματισμός που έχω. Όμως χρειαζόμουν την ανανέωση. Ήμουν εξαντλημένος ψυχολογικά και το είχατε καταλάβει καθώς έχουμε μιλήσει αρκετές φορές στο ραδιόφωνο»

Για τους στόχους του Γ.Σ. Αλμυρού:
«Επειδή πάντα είμαι μετριόφρων, πρώτον στόχο θέτουμε την παραμονή και μετά να κοιτάξουμε κάτι διαφορετικό. Οι άλλοι στόχοι είναι για αργότερα. Ο στόχος της παραμονής είναι πάντα πολύ δύσκολος. Βέβαια πρόκειται για μία περιοχή που “διψάει” για ποδόσφαιρο και είναι “παρθένα” στην κατηγορία. Είναι αλήθεια πως δεν είχε τις διακρίσεις που θα έπρεπε να έχει βάσει του κόσμου που εκπροσωπεί. Μην ξεχνάμε ότι η περιοχή έχει βγάλει μεγάλους παίκτες. Θανάσης Κωστούλας, Λαγός, Μαρτίου, Βασιλάκος… Αδικείται η περιοχή του Αλμυρού και Γ.Σ.Α.. Έπρεπε εδώ και χρόνια η ομάδα να πλασάρεται ψηλότερα. Πιστεύω πως με κάποιες προσθήκες στο Δ.Σ. η ομάδα θα πάει καλά».
Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις