Φιλικό δίνουν σήμερα οι παλαίμαχοι της ΕΠΣΘ

Σήμερα Σάββατο και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της Μικτής Παλαιμάχων της ΕΠΣ Θεσσαλίας και των Αποφοίτων Παιδουπόλεως, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδουπόλεως.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδουπόλεως αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό με πολλά ενεργά μέλη, πολλά εκ των οποίων έχουν υπηρετήσει πανελλήνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Λουκανίδης, Βαμβακούλας, Γκαϊτατζής, Τόγιας) και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας (Χανταμπάκης, Κιτσελής, Τελίδης, Ντίνου, Λέλης, Μέκκας, Παπαδήμας).
Για τον παραπάνω λόγο καλούνται οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο ΕΑΚ στις 18.30: Μπακάλης, Βαλαρούτσος, Παναγιωτόπουλος, Αλιάτης, Βαΐνάς, Καραμίχαλος, Καλόγηρος, Βλαχόπουλος, Μπίλης, Τσόγκας, Τσουκάλης, Σπυριδάκης, Κατσικαδάμος, Παπαϊωάννου, Μπόλτσης, Τζοβάρας, Ρίζος, Παπασακελλαρίου, Διαμαντάρας.
Την ομάδα των παλαιμάχων θα κοουτσάρει ο Ενωσιακός προπονητής Αντώνης Μάνδαλος. Διαιτητές στον αγώνα θα είναι οι κ.κ. Κούστας, Θ. Τασιόπουλος, Ευσταθιάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις