Κ. Ρέππος: Περήφανος που συνεργάστηκα με τον Απόλλωνα Καν.

Ο Κώστας Ρέππος συνέδεσε τα τελευταία χρόνια την παρουσία του με την ομάδα του Απόλλωνα Καναλιών. Ωστόσο, μετά από τρεις σεζόν ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, καθώς οι δρόμοι του έμπειρου τεχνικού και της ομάδας που φέτος υποβιβάστηκε στην B’ τοπική κατηγορία χωρίζουν. Ο Κώστας Ρέππος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ύστερα από τρία υπέροχα χρόνια στον Απόλλωνα, μετά από κοινή απόφαση με τη νέα διοίκηση της ομάδας, αποφασίσαμε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και τη νέα χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη των διοικήσεων που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια για την άψογη συνεργασία, καθώς και τους φιλάθλους του Απόλλωνα που στήριξαν με την παρουσία τους την ομάδα.
Πρώτα απ’όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Απόλλωνα για την άριστη συνεργασία που είχαμε και για το ήθος και την συνέπεια που επέδειξαν τα τρία αυτά χρόνια. Κατόρθωσαν μέσα από δύσκολες συνθήκες να είναι πραγματικά ομάδα και να αγαπήσουν το σύλλογο. Πραγματικά είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους και τους εύχομαι να πετύχουν σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
Εύχομαι ο Απόλλων να ορθοποδήσει γρήγορα και να επιστρέψει στην Α΄ Τοπική Κατηγορία σύντομα.
Τέλος, εύχομαι στο νέο προπονητή της ομάδας τον φίλο μου Θανάση Βλαχόπουλο καλή επιτυχία στο έργο του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις