Χρ. Δημητρίου και Π. Παναγιώτου παίρνει ο Τάχος στη Μελία Λαρ.

Ο Βαγγέλης Τάχος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Βόλου, αν και το τελευταίο διάστημα είναι προπονητής σε ομάδα της Λάρισας, την ¨Ενωση Μελίας, με την οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη κέρδισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του γειτονικού νομού.

Έτσι ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε και πήρε στην ομάδα του δύο νέους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.
Πρόκειται για τον Χρήστο Δημητρίου, που μόλις έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Σκιάθου και τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.
Ο Β. Τάχος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους δύο ποδοσφαιριστές στην ομάδα της Νίκης Νίκαιας Λάρισας και από την τότε συνεργασία τους είχε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο 23χρονος Χρήστος Δημητρίου μεταγράφηκε στην ομάδα της Σκιάθου τον Ιανουάριο κι έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο γύρο (εκτός από δύο αγώνες). Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στο διάστημα που αγωνίστηκε με την ομάδα της Σκιάθου σημείωσε δυο τέρματα, έχοντας γενικότερα μια πολύ καλή σεζόν.
Ο επίσης 23χρονος Π. Παναγιωτόπουλος είχε υπάρξει για πρώτη φορά συμπαίκτης με το Χρ. Δημητρίου στην Ιωλκό. Είναι βραχύσωμος και ιδιαίτερα αθλητικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις