Γ. Μιτζέλος: Μονόδρομος ο πρωταθλητισμός για τη Σκιάθο

Από πολύ νωρίς ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Σκιάθου κι αυτό αποτελεί πρωτόγνωρη κατάσταση για τα δεδομένα του νησιού.

Η διοίκηση του κ. Γιώργου Μιτζέλου ξεκαθάρισε από νωρίς τα θέματα παραμονής στο ρόστερ, ενώ ήδη έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις νέων παικτών που θα συνεργαστούν με την ομάδα.
“Ο πρωταθλητισμός είναι μονόδρομος για την ομάδα της Σκιάθου, καθώς ο προϋπολογισμός της ομάδας είναι πάρα πολύ υψηλός και πλησιάζει τις 70.000 ευρώ. Για την ακρίβεια την περσινή χρονιά το κόστος λειτουργίας της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των μετακινήσεων, έφτασε τις 68.000 ευρώ. Όταν τα ποσά που επενδύονται είναι τόσα πολλά είναι κρίμα μία ομάδα να παλεύει για την παραμονή της”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο goalpost.gr ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μιτζέλος.
Από τους περσινούς ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ανανεώσει οι Γιάννης Παπάρας, Νίκος Τουρναβίτης, Αντώνης Σαρρής, Άντι Μπρέγκου, ο νεαρός Γιώργος Τάσσος, ο Γιάννης Σκέμπι, ο Ρολάντ Κεμάλι, οι αδελφοί Τζελάι, ο Μιχάλης Πρίφτι, καθώς και ο Γιώργος Νικολαΐδης, ενώ ενδέχεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό της Σκιάθου και ο Ρόνι Ντερβίσι.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας πριν κλείσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί κι άλλες μεταγραφές ποδοσφαιριστών εκτός νησιού, η παρουσία των οποίων αποτελεί στοιχείο απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, ιδιαίτερα τις περιόδους στην αρχή και το τέλος της σεζόν, όταν λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είναι εύκολο να παρακολουθούν τις προπονήσεις και να παραβρίσκονται στους αγώνες ντόπιοι ποδοσφαιριστές.
Αυτός ουσιαστικά είναι και ο λόγος που η ομάδα του νησιού στην αρχή και στο τέλος κάθε περιόδου παρουσιάζει αγωνιστική κοιλιά, με πολλά χαμένα παιχνίδια σ’ εκείνο το διάστημα.
Επομένως, σύμφωνα με την άποψη των ιθυνόντων της ομάδας, είναι πολύ σημαντική η παρουσία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν σταθερή παρουσία αυτά τα δύσκολα διαστήματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις