Επιτυχίες και μετάλλια για την Γ.Ε. Βόλου στο πρωτάθλημα ρυθμικής

Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο σύνθετο ομαδικό πανηγύρισε η Γυμναστική Ένωση Βόλου στην Τελική φάση του Πρωταθλήματος Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής κατηγορίας Παγκορασίδων που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας στις 24 και 25 Ιουνίου 2017.

Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Διάκου Αποστολία, Κεσμετζή Έρρικα, Διάκου Ιωάννα, Στάμου Ναυσικά, Γεραμπίνη Στέλλα, Νίνου Φωτεινή και Ευαγγέλου Ουρανία οι οποίες πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση υπό την καθοδήγηση των προπονητριών τους Βούλγαρη Μαρίας, Ρούσσα Κωνσταντίνας, Βούλγαρη Εύας και Καμπούρογλου Χρυσάνθης έφεραν μετάλλια στην πόλη μας και κατέκτησαν πολλές ατομικές διακρίσεις και συγκεκριμένα:

Διάκου Αποστολία: ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στη μπάλα και 8η θέση στο σχοινάκι.

Κεσμετζή Έρικα: 4η θέση στο ελεύθερο και στο σχοινάκι, 7η θέση στο στεφάνι.

Στάμου Ναυσικά: 6η θέση στο στεφάνι, 7η θέση στο ελεύθερο, 9η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Γεραμπίνη Στέλλα: 7η θέση στο σχοινάκι

Στους αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Γυμναστική Ένωση Βόλου και υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, πήραν μέρος ογδόντα αθλήτριες από 16 διαφορετικά σωματεία που προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα στου φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Γυμναστηρίου.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν τόσο η ΚΕΠΚΑ-ΔΙΕΚ που προσέφερε γεύμα στις αθλήτριες που φιλοξενήθηκαν στους ξενώνες του Δήμου Βόλου, όσο και οι εθελοντές και τα μέλη της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου καθώς και οι χορηγοί που ήταν οι εξής: η κάβα ποτών του Παπαργύρη Κωνσταντίνου, το τυροπιτάδικο «Χάρις» στην Πολυμέρη, το ζαχαροπλαστείο «Το Κάτι ‘Αλλο», τα άνθη φυτά «Κλόντζας», το κυλικείο του Χρήστου Ρακιτζή και ο Τριανταφυλλόπουλος Θανάσης.

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των μεγαλύτερων αθλητριών του συλλόγου Τριανταφυλλοπούλου Χαρούλας, Καρδαμάκη Αθηνάς και Μπουτσούκη Ραφαέλας που ανέλαβαν την παρουσίαση και τη μουσική επιμέλεια των αγώνων ενώ στο κλείσιμο των αγώνων οι αθλήτριες Ρακιτζή Σοφία, Γκαϊτατζούδη Κωνσταντίνα, Πέτση Εύα και Καρκαλιά Άννα παρουσίασαν ένα υπέροχο ελεύθερο πρόγραμμα.

Στους αγώνες παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρας Γεώργιος , ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ κ. Ψαθάς Χρήστος , τα μέλη του Δ.Σ. της Γ.Ε. Βόλου καθώς και οι γονείς και φίλοι των αθλητριών που δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν τις αθλήτριες δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Δελτίο Τύπου Γυμναστική Ένωση Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις