Ανακοίνωσε Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Σεφτέ έκανε μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το Σάββατο (1/7) ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός πήγε στα γραφεία των «πρασίνων», υπέγραψε και στη συνέχεια ανακοινώθηκε.

 

Για τα επόμενα τρία χρόνια ο μέχρι πρότινος παίκτης της Χαποέλ Τελ Αβίβ θα βρίσκεται στο «τριφύλλι», το οποίο υπενθυμίζεται ότι έδωσε 150.000 ευρώ για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι.

Ο Άλτμαν γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1994 στη Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στην ακαδημία της Μακάμπι Τελ Αβίβ και νωρίς έδειξε τις ικανότητές του. Μέλος των εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-17 του Ισραήλ, προσέλκυσε το ενδιαφέρον της αγγλικής Φούλαμ η οποία τον απέκτησε στα 17 του. Δύο χρόνια μετά γύρισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Χαποέλ Πετάχ Τίκβα. Ένα χρόνο αργότερα τον απέκτησε η Χαποέλ Τελ Αβίβ. Διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ μέχρι και την Κ-23».