Στα τελικά της Α’ Εθνικής η Σκακιστική Ένωση Βόλου

Ξεκινά τη Δευτέρα η τελική φάση του 45ου Πανελλήνιου Ομαδικού πρωταθλήματος A’ Εθνικής κατηγορίας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί στο Ρίο Αχαΐας (ξενοδοχείο Porto Rio), στο χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Ιουλίου 2017 με συν-διοργανωτή την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ).

Για τη Σ.Ε. Βόλου είναι μια ιστορική στιγμή αφού συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση παρόλο που είχε αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής της και τα έτη 2015 και 2010 ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος αντίστοιχα.
Η Σ.Ε. Βόλου θα αναμετρηθεί με τον Α.Ο. «Τρεις Αστέρες ’89» που εδρεύει στην Αθήνα.
Η αντίπαλος είχε καταταγεί στη 17η θέση του περυσινού πρωταθλήματος και από πλευράς δυναμικότητας κατατάσσεται στην 14η θέση με μέσο όρο ελο 2017. Η δυναμικότητα της βολιώτικης ομάδας ευρίσκεται στην 31η θέση με μέσο όρο ελο 1640.
Την ομάδα της Σ.Ε. Βόλου απαρτίζουν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες όπως έχουν δηλωθεί στην Ε.Σ.Ο.: Αγγελής Μιχ., Πατρίκος Ι., Τζαμτζής Κ., Χατζηπολίτης Γ., Λαγάρας Στ., Κορώνας Β., Παπαδούλης Γ., Ζγουλέτας Ι., Καλλίας Σπ., Παπαδούλης Β., Κουκουβίνος Β., Τζαμτζής Σ., Βαγγέλας Θεοφ., Παπαιωάννου Π., Καβούρα Παρ., Χατζίρη Αικ., Βαγγέλα Βασ., Σκοτεινιώτη-Σταφυλά Μ. και Γίτσης Χρ. Αρχηγοί της ομάδας έχουν αναλάβει οι έμπειροι σκακιστές Πατρίκος Ι. (μέλος του Δ.Σ.) και Τζαμτζής Κ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις