Τελετή λήξης και απονομές του Πανελλήνιου μπάσκετ κορασίδων (95 photos)

Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του κλειστού της Ν. Ιωνίας άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων, του 28ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά αήττητος τον τίτλο, σημειώνοντας έξι νίκες στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ΕΟΚ δια του μέλους του Δ.Σ. της, Σάββα Λόρτου, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Βόλου για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του, Μιχάλης Καπουνρνιώτης, αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ. Ακόμη, δια του μέλος του Δ.Σ. της, Νικόλαου Φαρμάκη, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη. Ο κ. Φαρμάκης βράβευσε και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και τον εκπρόσωπό της κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, για την συμβολή της στην άρτια τέλεση των αγώνων.
Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή του Φάρου Κερατσινίου που πήρε το βραβείο του από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Σάββα Λόρτο. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Βάσια Παπαμαρκάκη (ΟΦΗ), Χρυσάνθη Μπενέκη (Τιτάνες Παλαμά), Ευαγγελία Κοντραφούρη (Φάρος Κερατσινίου) και Σύνθια Εζέτζα (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Ιωάννης Αλεξόπουλος. Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Ιωάννα Χατζηλεοντή που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, κα Ευγενία Φραγκούλη.
Στον έκτο ΟΦΗ και στους πέμπτους Τιτάνες Παλαμά την απονομή ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και υπεύθυνος της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μιχάλης Καπουρνιώτης. Στον τέταρτο Έσπερο Πάτρας το έπαθλο παρέδωσε η κα Ευγενία Φραγκούλη, ενώ στον τρίτο Άρη ο Νίκος Φαρμάκης και στον δεύτερο ο Σάββας Λόρτος. Στο πρωταθλητή Ελλάδας τα μετάλλια απένειμε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ενώ ο Ιωάννης Αλεξόπουλος, παρέδωσε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις