Νέτι Μέτσε ο πρώτος…

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου επέλεξε να ανοίξει το χορό των ανανεώσεων με τον παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του ανήκει στις «παλιοσειρές» της ομάδας, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτελεί μέλος της κυανόλευκης οικογένειας.

Ο Νέτι Μέτσε για 5η συνεχόμενη χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Ο 22χρονος μέσος πήρε το βάπτισμα του πυρός στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και από τότε αποτελεί σταθερή αξία, παρά τις πολλές αλλαγές προπονητών και διοικήσεων. 62 συμμετοχές και 8 γκολ καταγράφει μέχρι στιγμής το κοντέρ του νεαρού ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της Νίκης.

Ο Νέτι Μέτσε είναι ένα πολυεργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με κύριο χαρακτηριστικό του τα χιλιόμετρα που «καταπίνει» σε κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα η καλή τεχνική του κατάρτιση βοηθά στην ανάπτυξη της ομάδας από τον άξονα.

Δείτε στο βίντεο το ένα από τα τέσσερα γκολ του Μέτσε από την περσινή περίοδο από το παιχνίδι Νίκη Β. – ΑΕ Ιστιαίας 2-2. Ο Αλβανός μέσος της Νίκης ανοίγει το σκορ στο 22′ (1:05) με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή:

 

Η ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέτι Μέτσε, για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νέτι Μέτσε είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1995, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου, τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ έχει και παραστάσεις απο το πρωτάθλημα της Super League καθώς τη χρονιά 2014-2015 με την Νίκη είχε 6 συμμετοχές.

Οι πρώτες του Νέτι Μέτσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος μετά την ανανέωση συνεργασίας:

Νέτι τί ήταν αυτό που σε έκανε να ανανεώσεις την συνεργασία σου με την Νίκη;

Η σοβαρότητα και το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής, ήταν από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να αποφασίσω την παραμονή μου στην ομάδα.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά;

Θέλω και αυτή τη χρονιά να δουλέψω σκληρά, να γίνω καλύτερος και να ανέβω επίπεδο και εγώ αλλά και η ομάδα.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Στον κόσμο θα πω, ότι με πολύ δουλειά αλλά και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις