Ανοίγει τα «φτερά» του ο Κλεάνθης Παπουτσής

Ανοίγει τα «φτερά» του ο ταλαντούχος Βολιώτης ποδοσφαιριστής Κλεάνθης Παπουτσής, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής με τον Α.Σ. Ιωλκός έκανε το ντεμπούτο του με την Αγία Παρασκευή και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 15 χρόνια, προέρχεται…

…από την Ακαδημία της Αγ. Παρασκευής, θεωρείται γνήσιο ταλέντο, ενώ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα σκάουτερ αρκετών ομάδων. Για τον νεαρό Κλεάνθη, ο οποίος πέρα από ανερχόμενος ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός μαθητής και διακρίνεται για το ήθος του, ενδιαφέρθηκαν ομάδες του εξωτερικού, όπως η Λίβερπουλ, η Μπλάκμπερν και η Γουίμπλετον.
Τον περασμένο Δεκέμβριο σε τουρνουά που διοργάνωσε η ΑΕΚ στην Αθήνα με τη συμμετοχή 300 νεαρών ποδοσφαιριστών, όλων των ηλικιών, ο Κλεάνθης Παπουτσής επιλέχθηκε στην πρώτη 10αδα και θα λάβει μέρος με την ομάδα Κ15 της ΑΕΚ σε τουρνουά στη Γερμανία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο.
Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Κλεάνθης Παπουτσής θα μετακομίσει στην Αθήνα, καθώς θα αποτελέσει μέλος της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις