Με συμμετοχή 850 παιδιών πραγματοποιήθηκε το “Volos Cup 2017”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Volos Cup 2017» που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο απο 29 Ιούνιου έως 2 Ιουλίου 2017. Το τουρνουά έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας του Ολυμπιακού Βόλου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών εκδηλώσεων Boca Sport.

Οκτακόσια πενήντα παιδιά για τέσσερις μέρες γέμισαν τα γήπεδα του Βόλου και έδωσαν το μήνυμα προς όλους ότι το ποδόσφαιρο ενώνει δημιουργεί φίλους μακριά από τη βία και τον ρατσισμό.
Στην τελετή λήξης όπου οι ομάδες που διακρίθηκαν παρέλαβαν τα κύπελλα και τα μετάλλια, παρευρέθη ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Κίτσιος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς τους, επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη θα είναι πάντοτε αρωγοί σε κάθε εκδήλωση που γίνεται και αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών στην πόλη μας.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ανέφερε ότι για μας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είναι νικητές ,γιατί σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.
Ευχαρίστησε την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, την κα Δωροθέα Κολυνδρίνη για την βοήθειά της, την Δημοτική Αρχή, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα και τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Βόλου κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη και τον Διευθυντή του Πανθεσσαλικού κ. Τάσο Μιλάνο για την παραχώρηση των γηπέδων.
Ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και έδωσαν όλοι ραντεβού τον Ιούνιο του 2018 για το νέο «Volos Cup 2018».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις