Κούγιας: «Έχουμε κάνει τις καλύτερες μεταγραφές στη Super League»

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τα δημοσιεύματα και τα παιχνίδια των μάνατζερ σχετικά με τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μίλησε στο ραδιόφωνο της ομάδας παράλληλα για τον σχεδιασμό της φετινής σεζόν, την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων, τη συμφωνία με τη NOVA, ενώ είπε και την άποψη για τον Νίκο Γιαννιτσάνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Προσπαθούν να μας μπλέξουν σε διάφορα σενάρια. Εμείς θα πάρουμε στόπερ, αλλά όπως και στις προηγούμενες μεταγραφές που κάναμε κανείς δεν ξέρει τίποτα. Φέτος λειτουργούμε υποδειγματικά. Υπάρχουν και οι φορές που αφήνουμε να διαρρεύσει και κάποιο όνομα επίτηδες, αλλά μας ενδιαφέρει να έχουμε χαμηλό προφίλ.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι μεταγραφές καλοκαιριού. Έχω την άποψη ότι έχουμε κάνει τις καλύτερες από όλες τις ομάδες της Super League και μπορεί να σοκάρει κάποιους αυτό που λέω. Εμείς έχουμε κάνει από τις καλύτερες επιλογές και θα φανεί στην πράξη.

Εκεί που θέλαμε να έχουμε φτασμένους παίκτες το κάναμε, εκεί που θέλουμε να έχουμε προοπτική πήραμε νέους. Φέτος θα έχουμε ένα ωραίο ρόστερ και θα το χαρούμε όλοι. Ακόμα και στα πολύ ωραία χρόνια η ΑΕΛ έδειχνε να κινείται πολλές φορές χωρίς ποδοσφαιρική λογική κάτι που δεν γίνεται φέτος. Δεν λέω για την δεκαετία του ’80, τότε τα παιδιά δεν μπορούσαν να φύγουν και ήταν μονόδρομος. Αλλά υπήρχαν οι εποχές επί Μπατατούδη ή ακόμα και Πηλαδάκη η μπάλα χάθηκε. Αλλά γινόντουσαν χωρίς ποδοσφαιρική λογική και γι’αυτό η ΑΕΛ πτώχευσε.

Σήμερα διαβάζω για έναν ποδοσφαιριστή που μας προτάθηκε στην αρχή της περιόδου. Εμείς παρακολουθούμε τα πάντα αλλά δεν θα συμμετέχουμε σε τέτοια πράγματα. Θα δείτε και θα κάνετε τις συγκρίσεις. Θα δείτε ακόμα ποιος παίκτης θα έρθει για την άμυνα».

Για την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων: «Την Τετάρτη το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων αυτοτελώς και την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη πρώτη. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Τύπου. Εύχομαι την Πέμπτη να έχουμε συμπληρώσει όλες τις θέσεις και να είμαστε όλοι εκεί. Το Σάββατο που θα φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι θέλω να είμαστε όλοι εκεί. Αλίμονο αν δεν καταφέρουμε να το κάνουμε δεν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή. Όσοι παίκτες έχουν έρθει μετά την προετοιμασία δεν παίξανε. Δείτε τον Κουτσιανικούλη, ο Λαμπρόπουλος, ο Ναγιάρ. Δεν βοήθησαν. Φέτος πρέπει να παίξουν, όσοι κάνουν προετοιμασία».

Για το κόσμο και τα εισιτήρια διαρκείας: «Ο κόσμος θα είναι στο ARENA φέτος αν κι έχω μάθει ότι η μεγάλη έξαρση γίνεται τον Αύγουστο. Εμείς ξεπεράσαμε το 2500 διαρκείας σε περίοδο που οι άλλοι δεν έχουν ξεκινήσει».

Για τη συμφωνία με τη NOVA: «Έχουμε σκεφτεί και εκδοχή να μην πάρουμε ούτε ένα ευρώ από την NOVA. Ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση. Είναι εκτός προθεσμιών και θα έπρεπε να ξέρουμε από την Παρασκευή. Έπρεπε να πληρωθεί έως τις 28 του μήνα η δόση του Ιουνίου και ακόμα τίποτα. Κι εμείς συνεχίζουμε κάνουμε μεταγραφές, αύριο τα παιδιά θα πάρουν χρήματα γιατί ήρθαν από διακοπές, οι προπονητές πρέπει να πάρουν μεταγραφές».

Για τη θέση του αμυντικού: «Να κρατάτε μικρό καλάθι. Υπάρχουν ονόματα παικτών που μας τους είχαν προτείνει στην αρχή του καλοκαιριού με άλλα χρήματα και έχουν ξεμείνει τώρα. Αλλά η ποδοσφαιρική τους αξία δεν άλλαξε. Δεν θα καταστρέφουμε τις εικόνες παιδιών. Οι διαρροές δεν αφορούν την ΑΕΛ, εμείς όποιον κλείνουμε τον ανακοινώνουμε. Το έχω πει έχουμε ένα ξένο παίκτη ως στόχο. Ξεκινάμε από την άμυνα για να κλείσουμε αυτή τη μεγάλη τρύπα που είχαμε πέρυσι.

Πέρυσι φάγαμε 47 γκολ. Ξεκινάμε από το «Κ». Μπροστά έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν το γκολ. Να το πω λαϊκά. Ξεκινάμε από τον κ..ο μας που πέρυσι έγινε σουρωτήρι».

Για τον Γιαννιτσάνη: «Εγώ τον Γιαννιτσάνη τον υπολογίζω. Έβαλε τα περισσότερα γκολ από όλα τα παιδιά. Δεν με νοιάζει αν ήταν στην Β’ Εθνική. Δεν θα τον ακυρώσουμε. Είναι ένας παίκτης που έχει δεχθεί δύο προτάσεις από τη Κύπρο. Και καλά έκανε και πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην ΑΕΛ για να αποδείξει σ’αυτόν που τον έδιωξε. Είναι καθαρό παιδί, αλλιώς θα έκανε δημόσιες σχέσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις