Στον Μποτσιβάλη τα ηνία του Ολυμπιακού Β. αποφάσισε η γενική συνέλευση (photos)

Ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα συνεχίσει να ηγείται της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας η γενική συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Forum.

Η πρόταση του κ. Μποτσιβάλη ήταν η μοναδική που κατατέθηκε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι κ.κ. Γιάννης Κουφιδάκης και Ευριπίδης Τσιμπανάκος έδωσαν κανονικά το «παρών» στη Γ.Σ., τοποθετήθηκαν και υποστήριξαν πως για το καλό του Ολυμπιακού θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε μια διοικούσα επιτροπή με τον κ. Μποτσιβάλη και τον Ερασιτέχνη, συνενώνοντας τις δυνάμεις τους και με τις αποφάσεις να παίρνονται ομόφωνα.
Το ίδιο πρότειναν και τα μέλη της γενικής συνέλευσης, να συνενωθούν, δηλαδή, όλες οι δυνάμεις και να συσταθεί διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μποτσιβάλη, Πολύζο, Τσιμπανάκο, Κουφιδάκη και άτομο του Ερασιτέχνη. Η πρόταση δεν βρήκε σύμφωνο τον κ. Μποτσιβάλη, ο οποίος ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της διοίκησης.
Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, ο κ. Μποτσιβάλης απέσυρε την πρότασή του, οι κ.κ. Τσιμπανάκος και Κουφιδάκης δεν έκαναν μπροστά, υποχώρησαν, με αποτέλεσμα ο κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης να αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά από ψηφοφορία των μελών της γενικής συνέλευσης.
Ο κ. Μποτσιβάλης ανέλυσε το πλάνο που έχει για τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά. Το βολιώτικο συγκρότημα θα στηριχθεί σε πέντε-έξι έμπειρους παίκτες, με θητεία στο πρωτάθλημα της Football League και σε ποδοσφαιριστές από την Γ’ Εθνική κατηγορία, μαχητές. Επιδίωξη είναι να μείνουν στην ομάδα και αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ, ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Μπράτσο.
Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ήταν ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ζάκος Σαχίνης και γραμματέας η κα Αθηνά Φωτοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις