Θ. Παπαγιάννης: Ο Ολυμπιακός Β. πρέπει να είναι ενιαίος

Στη γενική συνέλευση τοποθετήθηκε και ο Θανάσης Παπαγιάννης, ο οποίος έκανε αναφορά στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Αναφέρθηκε στον ιδρυτή Απόστολο Πουργιά και τη συμβολή του στο να γίνει ο Ολυμπιακός ένας μεγάλος σύλλογος.

Ζήτησε από τον Ερασιτέχνη να προχωρήσει σε καταστατική συνέλευση για αλλαγή του ονόματος στην αρχική ιδέα και η ομάδα να ονομαστεί και πάλι «Α.Ο. Βόλου Ολυμπιακός».
«Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ενιαίος. Όποια διοικούσα επιτροπή αναλάβει την ομάδα, θα πρέπει να θέσει πλάνο, πως σε πέντε χρόνια ο Ολυμπιακός θα είναι στη Σουπερ Λιγκ. Όποιος δεν έχει αυτή τη λογική, δεν μπορεί να οδηγήσει ψηλά τον Ολυμπιακό. Να υπάρξει συσπείρωση όλων των δυνάμεων, Να μην ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Να καταλάβουν όλοι, ότι το κουμάντο δεν μπορεί να το κάνει στην ομάδα πάνω από ένας. Πρέπει να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υπονομεύει ο ένας τον άλλον.
Η διοικούσα επιτροπή πέρυσι απέτυχε. Ο Ολυμπιακός έπρεπε να είχε ανέβει κατηγορία. Η ομάδα θα πρέπει να γίνει σύγχρονη. Αν δεν εξετάζει τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, θα μείνει πίσω. Έρευνα απέδειξε, πως δεν μπορούν να χωρέσουν στην Ελλάδα πάνω από 10-12 επαγγελματικές ομάδες. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν για την αναγέννηση του Ολυμπιακού» τόνισε ο κ. Παπαγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις