Χ. Λουκάς: Αν προχωρήσουν μόνες τους οι προτάσεις είναι θνησιγενείς

Στη γενική συνέλευση μίλησε και ο δημοσιογράφος και φίλος του Ολυμπιακού Βόλου, Χρήστος Λουκάς, ο οποίος πρότεινε για το καλό του Ολυμπιακού να συνυπάρξουν όλοι μαζί: «Και η μία πρόταση και η άλλη, αν προχωρήσουν μόνες τους, είναι θνησιγενείς.

Η ομάδα δεν πρόκειται να ανέβει κατηγορία. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του Ολυμπιακού, αντί να είμαστε ενωμένοι, είμαστε χωρισμένοι.
Απευθυνόμενος στον κ. Μποτσιβάλη τόνισε: «Θα παρακαλέσω να κάνετε ένα βήμα πίσω. Να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις, να είστε ο εκφραστής της ομάδας, αλλά σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, που είναι ο θεματοφύλακας του Ολυμπιακού. Δεν είναι δυνατόν να απαξιώνεις τον πρόεδρο και αυτόν που βάζει χρήματα.
Προτείνω να υπάρξουν δύο άτομα από κάθε πλευρά στη διοικούσα επιτροπή και ένα άτομο από τον Ερασιτέχνη, για να λειτουργήσει σωστά ο Ολυμπιακός. Είτε εσείς μόνος σας, είτε οι κ.κ. Κουφιδάκης-Τσιμπανάκος, δεν μπορείτε να κάνετε πρωταθλητισμό με τα χρήματα που μπορείτε να μαζέψετε ξεχωριστά. Θα ψάχνουμε του χρόνου και πάλι τις αιτίες που η ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία. Το πιο λογικό είναι να δώσετε τα χεριά. Αυτά που μας ενώνουν στον Ολυμπιακό Βόλου είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΦΟΒ κ. Μέμος Παρίσης και ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος, οι οποίοι ζήτησαν να υπάρξει κλίμα ενότητας, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις