Γ. Κουφιδάκης: Αρνητικός ο Μποτσιβάλης

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Κουφιδάκης τόνισε στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου: «Όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία μιας ξενόφερτης ομάδας στο Βόλο στενοχωρήθηκα. Έκανα συναντήσεις με τον Ερασιτέχνη, με κάποιους που είναι χρόνια Ολυμπιακοί, τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο, για να παρουσιαστεί

ο Ολυμπιακός δυνατός. Ο κ. Μποτσιβάλης κατέθεσε πρόταση στον Ερασιτέχνη, πρόταση θα καταθέταμε και εμείς, ωστόσο, έντεχνα ο Ερασιτέχνης απέφευγε να την πάρει. Τη μία μας έλεγαν πως, αν καταθέσουμε πρόταση θα αποσύρει τη δική του ο κ. Μποτσιβάλης, την άλλη, ότι δεν ισχύει καμία πρόταση και όλοι μαζί θα πρέπει να προχωρήσουμε. Για να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες ο Ολυμπιακός να ανέβει κατηγορία. Ο κ. Τσεκούρας είχε δίκιο.
Ο κ. Μποτσιβάλης, ωστόσο, ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε καμία επαφή με τον κ. Τσιμπανάκο. Δεν δέχθηκε να υπάρξουν δύο μέλη από τη δική του πλευρά, δύο από τη δική μας και ένα μέλος από τον Ερασιτέχνη. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την περσινή. Ο προϋπολογισμός ίσως ξεπεράσει τις 400.000 ευρώ. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε τόσα χρήματα. Πιέσαμε τον Ερασιτέχνη και τον κ. Μποτσιβάλη να κινηθούμε όλοι μαζί, όμως δυστυχώς η πλευρά του κ. Μποτσιβάλη είναι αρνητική. Εμείς θα τον στηρίξουμε να αναλάβει πρόεδρος.
Ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να κοιτάξει να αναθέσει την ομάδα σε μια διοικούσα επιτροπή και να απαιτήσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη αυτό που θέλουν είναι απλά να μην χρωστάει ο Ολυμπιακός στο τέλος της χρονιάς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις