Ανανέωσε ο Παπαδήμας με Νίκη Βόλου (video)

Εβδομάδα ανανεώσεων είναι αυτή που διανύουμε για τη Νίκη Βόλου και τη σκυτάλη από τον Νέτι Μέτσε πήρε ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδήμα, ο οποίος παρά το μπόι του, 1.86 εκ., τα πήγε εξαιρετικά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Οι δυναμικές του επεμβάσεις και η καλή του τεχνική κατάρτιση υποχρέωσαν τον Στέφανο Ξηροφώτο να του δώσει φανέλα βασικού, τοποθετώντας τον σε μία θέση πολύ απαιτητική και ιδιαίτερα σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Η παραμονή του δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς οι καλές και σταθερές του εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον ομάδων που θέλησαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Όμως ο 26χρονος αμυντικός προτίμησε να παραμείνει στη Νίκη Βόλου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, θέλοντας να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες κάτω από φυσιολογικές συνθήκες για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδήμα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νίκος Παπαδήμας είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1991 και έχει ύψος 1,86. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ στο Πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, ενώ έχει και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football Leauge αλλά και της Super League με την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα.

Ο Νίκος Παπαδήμας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας:

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας σου με την Νίκη;

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στην Νίκη Βόλου. Παράλληλα νιώθω και τιμή που ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπο μου.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους δικούς μου.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας…

Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να στηρίξει την νέα αυτή προσπάθεια της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Δείτε στο βίντεο το ένα από τα δύο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Παπαδήμας στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα το νικητήριο γκολ με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο (2:10):

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις