Παρελθόν ο Νίκος Τζιόλας από τον Ηρακλή Β.

Μετά από παραμονή τριών ετών στην ομάδα του Ηρακλή Βόλου, διάστημα στο οποίο έζησε ανάμεικτα συναισθήματα, ο Νίκος Τζιόλας έμεινε ελεύθερος από τους “κυανόλευκους” μετά από δική του επιθυμία.
Ο Νίκος Τζιόλας ήταν στο ρόστερ Ηρακλή την χρονιά που κατακτήθηκε το πρωτάθλημα, έζησε όμως και τις πολύ δύσκολες στιγμές της περσινής περιόδου, όπου η ομάδα…

έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Σ’ αυτό το δύσκολο σημείο, η δική του παρουσία ήταν καταλυτική, ως του παλαιότερου παίκτη που είχε απομείνει, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει την υπόστασή της και να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση έχοντας εξασφαλίσει τελικά την παραμονή στην κατηγορία.
Παράλληλα το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκε και με τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, προπονόντας μικρότερα παιδιά.
Ο Νίκος Τζιόλας, μετά την συμφωνία για την αποχώρησή του έκανε την ακόλουθη δήλωση
“Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ιωαννίδη, τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Τσουκαλη που έκαναν δεκτό το αίτημα μου να αποχωρήσω από την ομάδα.
Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν, πέρασα 3 απίστευτα χρόνια στον Ηρακλή, γεμάτα εντάσεις συγκινήσεις, χαρές, έδωσα το 100% του εαυτού μου στην ομάδα και το 200% στις πιο δύσκολες στιγμές.
Απέδειξα σε όλους αυτούς που με επιλέξανε να είμαι μέλος του συλλόγου ότι έκαναν σωστή επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Φασουράκη που μ’ έφερε στον Ηρακλή και τον κ. Κοκκινάκη που με εμπιστεύτηκε στην πολύ δύσκολη χρονιά που περάσαμε και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον δικαίωσα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους κους Προβίδα, Εμμανουήλ, Σαμαρά, Κρικέλα για την συνεργασία μας.
Εύχομαι την νέα χρονιά ο Ηρακλής να βρει τον δρόμο του και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα όπως του αξίζει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις